Bel Sportlandgoed 0591-314654

Sportlandgoed

Regel direct je dagje uit

Indoor en outdoor activiteiten

Outdoor genieten van Paintball, Highland Games, Buggyrijden, Bubble-voetbal, Archery Tag, Golf, Curling, Survival en nog veel meer! Of genieten van een lange avond of een gezellige familiedag? Midgetgolf, Indoor Schieten, Indoor Curlen of Oud-Hollandse spellen. We hebben compleet verzorgde arrangementen inclusief eten, drinken en overnachten!

 

Archery Tag spelen

Archery Tag is relatief nieuw in Nederland

Archery Tag is onze nieuwste activiteit en is het beste te omschrijven als een kruising tussen trefbal en paintball, maar dan met pijl en boog! Bij anderen wordt dit op een open veld gespeeld maar bij ons in het ruige paintball-terrein. Play the Hunger Games for real!

Doordat de pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops kan het spel gespeeld worden zonder pijn en/of blauwe plekken. Om het gezicht te beschermen werken we met hoge kwaliteit paintball maskers. Actie en spanning gegarandeerd met deze gave nieuwe activiteit.

Archery tag is een competitief spel waar iedereen aan kan meedoen. Ook zorgt hetvoor een spelbeleving die u niet voor mogelijkheid houdt. Het gaat in dit spel voornamelijk om een goede strategie. En daarbij speelt het maken van snelle keuzes om de tegenstander effectief uit te schakelen een essentiële rol. Archery Tag kan door iedereen gespeeld worden. Ook kinderen boven de 12 jaar kunnen hun mannetje staan tijdens dit spannende gevecht

Archery Tag is een avontuurlijk spel geschikt voor de meest uiteenlopende doeleinden zoals bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of teambuilding. Want juist in dit spel is samenwerken belangrijk om zoveel mogelijk tegenstanders uit te schakelen.

We spelen Archery-Tag in wedstrijdjes van 5 x 5 waarbij een wedstrijdelement en teambuilding voorop staan. Geschikt voor minimaal 10 personen en minimaal een uur.

Archery Tag speel je bij het Sportlandgoed op een ruig 3,2 hectare groot terrein met bunkers en loopgraven! Geheel verzorgde arrangementen inclusief eten én drinken! Ook kun je bij ons overnachten in Canadese Blokhutten of op de Camping. De tarieven van Archery-Tag zijn €15,00 per persoon met een minimum van 8 personen

tijdsduur
 • 1,5 uur
vanaf aantal personen
 • 8
maximaal aantal personen
 • 35
type
 • communicatie
 • competitie
 • fun
 • teambuilding
 • vertrouwen
geschikt voor
 • bedrijfsfeest
 • vriendendag
 • vrijgezellenfeest
prijs p.p.
 • €15,00


Archery Tag

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Reserveer vrijblijvend deze activiteit door het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij nemen contact met je op en daarna ontvang je zo snel mogelijk een op maat gemaakt offerte van ons.

Wat wil je doen met eten en drinken?

Persoonlijke gegevens

Koffie & Taart bij Sportlandgoed

Koffie

Ontvangst met koffie, appelgebak, cake
of een Drentse lekkernij!

Vanaf €6,00

 

Lunch bij Sportlandgoed

Lunch

Lunch met rijkelijk belegde broodjes,
drankjes en soep!

Vanaf €10,00

 

BBQ bij Sportlandgoed

BBQ

Uitgebreid BBQ of Buffet, stokbrood
en kruidenboter en salades!

Vanaf €15,95

Feest bij Sportlandgoed

Feest

Na de activiteiten feesten en drinken
tot middernacht!

Vanaf €30,00

 

"Afgelopen zaterdag Annet haar vrijgezellen feest bij jullie gevierd .. wat hebben we het leuk gehad !!
Vreselijk gelachen !! Germ is de leukste begeleider !!  volgend jaar weer !! "

- Sabina

Volg ons op Social Media

 

Facebook Youtube Instagram LinkedInTwitter

Adres

 

Verlengde van Echtenskanaal N.Z.
27894 EA te Zwartemeer

Contact

 

Tel: 0591-314654
info@sportlandgoed.nl