Bel Sportlandgoed 0591-314654

Sportlandgoed

Regel direct je dagje uit

Indoor en outdoor activiteiten

Outdoor genieten van Paintball, Highland Games, Buggyrijden, Bubble-voetbal, Archery Tag, Golf, Curling, Survival en nog veel meer! Of genieten van een lange avond of een gezellige familiedag? Midgetgolf, Indoor Schieten, Indoor Curlen of Oud-Hollandse spellen. We hebben compleet verzorgde arrangementen inclusief eten, drinken en overnachten!

 

Smokkelspel spelen

Stel je voor...ons mooie 3,5 hectare groot paintball gebied gehuld in een onheilspellende duisternis, en in de stokerij wachten ze met smart op de laatste ingrediënten voor de Black Lake Whiskey. ...en je weet dat de veldwachters op je staan te wachten maar je moet ongezien naar de andere kant zien te komen! Illegale drankstokers en smokkelaars worden immers zwaar gestraft!

smokkelspel bij het Sportlandgoed

Al jaren wordt de Black Lake Whiskey gebrouwen en het is de veldwachters een doorn in het oog. Speel met jouw vriendengroep dit spannende spel. Er worden drie veldwachters uitgeloot en de rest van de groep wordt verdeeld in groepjes smokkelaars en het spel kan beginnen! Wie redt het om in het ruige, donkere Paintball-gebied ongestraft en heelhuids naar de andere kant te komen? Er moet wel Whiskey worden gemaakt! Uiteraard wordt dit beloond met een heerlijke zelfgebrouwen Black Lake Whiskey. 

Smokkelspel Extra (groepen groter dan 40)

Een van onze top winterarrangementen: Jij bent de smokkelaar! Stel je voor: in het donkere en ruige veengebied hoor je geweerschoten! Na een lange tocht heb je  het koud en bent hongerig en je hebt wel zin in een  clandestien gestookte whisky! Hoe ga je dat doen? Er rijden ook nog twee gewapende douaniers rond in een buggy! Jullie weten dat je de douaniers kunt omkopen maar is het genoeg? Gaan jullie het redden om de spullen te verzamelen voor een knapperend kampvuur en veilig achter de grens te gaan genieten van de ‘Black Lake Whisky’ en lekker geroosterde Marshmallows?  

Doel van het Spel:

  • De bedoeling is om spullen te verzamelen op de safety plek waar een grote vuurkorf staat. Hier staat elke keer de ‘Black Lake Whisky’ voor jullie klaar zodat jullie lekker warm blijven!
  • In het veld zijn drie bewapende douaniers ( uit de groep zelf ) die de spullen van jullie af kunnen pakken.
  • In het Paintballgebied zijn op vier plekken spullen verstopt: aanmaakhout, hout, lucifers en marshmallows. Per item worden punten gegeven.
  • Wordt je gepakt krijg je een time-out kaartje en moet je je in de safety zone melden en heb je 5 straf minuten.
  • Elke groep heeft drie ‘vrijkaartjes’ om de douaniers om te kopen.
  • Om en door het gebied rijden 2 bewapende douaniers in een buggy  ( 1 uit de groep ) die ook de spullen mogen afpakken.

Pas als alle spullen verzameld zijn, en met een complete groep, mag je de vuurkorf aansteken en kun je lekker de smokkelwaar gaan roosteren.


Smokkelspel

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Reserveer vrijblijvend deze activiteit door het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij nemen contact met je op en daarna ontvang je zo snel mogelijk een op maat gemaakt offerte van ons.

Wat wil je doen met eten en drinken?

Persoonlijke gegevens

Koffie & Taart bij Sportlandgoed

Koffie

Ontvangst met koffie, appelgebak, cake
of een Drentse lekkernij!

Vanaf €6,00

 

Lunch bij Sportlandgoed

Lunch

Lunch met rijkelijk belegde broodjes,
drankjes en soep!

Vanaf €10,00

 

BBQ bij Sportlandgoed

BBQ

Uitgebreid BBQ of Buffet, stokbrood
en kruidenboter en salades!

Vanaf €15,95

Feest bij Sportlandgoed

Feest

Na de activiteiten feesten en drinken
tot middernacht!

Vanaf €30,00

 

"Afgelopen zaterdag Annet haar vrijgezellen feest bij jullie gevierd .. wat hebben we het leuk gehad !!
Vreselijk gelachen !! Germ is de leukste begeleider !!  volgend jaar weer !! "

- Sabina

Volg ons op Social Media

 

Facebook Youtube Instagram LinkedInTwitter

Adres

 

Verlengde van Echtenskanaal N.Z.
27894 EA te Zwartemeer

Contact

 

Tel: 0591-314654
info@sportlandgoed.nl