Bel Sportlandgoed 0591-314654

Sportlandgoed

Regel direct je dagje uit

Indoor en outdoor activiteiten

Outdoor genieten van Paintball, Highland Games, Buggyrijden, Bubble-voetbal, Archery Tag, Golf, Curling, Survival en nog veel meer! Of genieten van een lange avond of een gezellige familiedag? Midgetgolf, Indoor Schieten, Indoor Curlen of Oud-Hollandse spellen. We hebben compleet verzorgde arrangementen inclusief eten, drinken en overnachten!

 

Vissen bij Sportlandgoed, Zwartemeer

Update:

Beste (sport) vissers,
Omdat er overal in Nederland vissterfte is wil het Sportlandgoed haar eigen vissen beschermen tegen elk virus en/of bacteriële infectie door overdracht van buiten naar onze plas en omgekeerd. Vandaar dat wij onze huisregels met onder andere een aanmeldplicht hebben uitgebreid.
Onze vissen in de recreatieplas zien er goed uit en vertonen geen enkele ziekteverschijnselen, er is al 4 weken geen dode vis meer aangetroffen. Onze plas wordt gevoed door een plaatselijke wel met uitsluitend grondwater en bij regen regenwater. We houden de temperatuur constant onder de 18 graden. De plas staat op geen enkele manier in verbinding met enig ander oppervlaktewater. De in de plas door ons uitgezette vis is afkomstig van een betrouwbare en gecertificeerde leverancier.
Desondanks hebben wij samen met het NVWA monsters laten nemen. Deze zijn onderzocht door het WBVR te Lelystad. Hierbij is bij 7 karpers het KHV virus aangetroffen in hun DNA.  De vissen vertoonden geen enkel uiterlijk ziekteverschijnsel. 
Hoe het virus in onze plas is terecht gekomen valt niet te achterhalen. Overdracht gaat via vis naar vis, via vissenslijm, netten, emmers of andere materialen die met het virus in aanraking zijn geweest. Vandaar de aangescherpte maatregelen om onze vijver te beschermen tegen welk virus dan ook. Vanaf maandag 6 augustus mag er weer gevist worden en het advies van het NVWA om  te ontsmetten is zeer belangrijk, ook in de toekomst.
De aanmeldplicht vinden wij erg belangrijk. Dan kunnen wij de huisregels  overhandigen en uitleggen  wat wel en niet mag. 

Vissen bij het Sportlandgoed wordt steeds populairder. Er worden vaak wedstrijden georganiseerd dus aangeraden wordt om even te bellen of u gelegen komt. Bij ons zijn spiegelkarpers, diamant-steuren en schubkarpers uitgezet.

Vissen Sportlandgoed

Let op vanaf nu verplicht: voor én na het vissen schepnetten, onthaakmatten en eventuele verdere uitrusting ontsmetten/desinfecteren in de daarvoor geplaatste ontsmetbakken! Wij willen onze visstand en water gezond houden.

Huisregels:

Op het niet naleven van onderstaande huisregels / reglementen wordt € 150,- boete berekend.

U dient in het bezit te zijn van een geldige dag-pas, á € 10,00  verkrijgbaar bij de receptie, minimum leeftijd 18 jaar, deze kunt u afhalen bij de receptie voor u gaat vissen. Nacht vissen verboden (alleen vissen van zonsopkomst tot zonsondergang).

(aan)meldplicht:
U dient zich de eerste keer te melden bij de receptie (tussen 09.00 uur en 17.00 uur) om het onderstaand reglement en de huisregels in ontvangst en in acht te nemen. Tegelijkertijd kunnen onze medewerkers u dan wijzen op de regels en de gang van zaken omtrent onze visvijver. Een dag-pas wordt dan aan u verkocht.
 Indien u een tweede keer of vaker komt dient u een geldige dag-pas te kopen. Als u vroeg in de ochtend wilt gaan vissen, dient u dit ons een dag van te voren kenbaar te maken, onder vermelding van uw naam. Een dag-pas dient u dan tijdens bovenstaande openingstijden van de receptie alsnog te halen. 

Reglementen:

 • Schepnetten en onthakingsmatten dienen voor aanvang en ook na het vissen in de daarvoor bestemde ontsmettingsbakken gedesinfecteerd/ontsmet te worden! Deze na gebruik weer goed afsluiten!
 • U mag slechts vissen met 1 hengel, met een weerhaakloze haak.
 • Maximale haak grote maat 8, altijd weerhaakloos.
 • Gevlochten lijnen verboden.
 • Vissen met elastiek in de vaste hengel is verplicht.
 • Alle montages dienen free running te zijn, bij lijnbreuk moet de vis vrij zijn van lood, voerkorf of method, (inline systeem gebruiken).
 • Leefnetten of bewaarzakken (voor karpers) zijn niet toegestaan.
 • Alle vissen dienen te worden geschept in een fijnmazig schepnet en direct na het onthaken terug worden gezet met behulp van het schepnet.
 • Droog je schepnet goed voor én na elke vissessie (tenminste 15 min), dit om verspreiding van ziektes te voorkomen. TIP!! Eerst ontsmetten en dan je stek klaarzetten, dit i.v.m. uw eigen tijdsplanning.
 • Alle vormen van kunstaas zijn verboden (kunstmaden, mais en pellets), evenals vleesproducten zoals lunchmeat, smac, katten en of hondenvoer.
 • Grondvoer alleen toegestaan om te cuppen.
 • Voor het voeren mag uitsluiten gevoerd worden met aas : witte maden, mais, pellets, wormen, vismeel en grondvoer.
 •  Boilies, tijgernoten, pinda’s enz., zijn verboden om mee te voeren.
 • Overtollig voer mag niet in het water worden gegooid.
 • Gebruik van katapult op eigen risico.
 • Om verzuring van het water te voorkomen vragen wij u zo min mogelijk te voeren,i.v.m. ons besloten water met beperkte oppervlakte is veel voeren een nadeel voor de visvangst (de vissen worden overvoerd)

Om informatie over wedstrijden en dergelijke op te vragen kunt u onderstaand formulier invullen:


Vissen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Reserveer vrijblijvend deze activiteit door het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij nemen contact met je op en daarna ontvang je zo snel mogelijk een op maat gemaakt offerte van ons.

Wat wil je doen met eten en drinken?

Persoonlijke gegevens

Koffie & Taart bij Sportlandgoed

Koffie

Ontvangst met koffie, appelgebak, cake
of een Drentse lekkernij!

Vanaf €6,00

 

Lunch bij Sportlandgoed

Lunch

Lunch met rijkelijk belegde broodjes,
drankjes en soep!

Vanaf €10,00

 

BBQ bij Sportlandgoed

BBQ

Uitgebreid BBQ of Buffet, stokbrood
en kruidenboter en salades!

Vanaf €15,95

Feest bij Sportlandgoed

Feest

Na de activiteiten feesten en drinken
tot middernacht!

Vanaf €30,00

 

"Afgelopen zaterdag Annet haar vrijgezellen feest bij jullie gevierd .. wat hebben we het leuk gehad !!
Vreselijk gelachen !! Germ is de leukste begeleider !!  volgend jaar weer !! "

- Sabina

Volg ons op Social Media

 

Facebook Youtube Instagram LinkedInTwitter

Adres

 

Verlengde van Echtenskanaal N.Z.
27894 EA te Zwartemeer

Contact

 

Tel: 0591-314654
info@sportlandgoed.nl