Bel Sportlandgoed0591-314654

Sportlandgoed

Terug naar alle activiteiten>>

Tijdsduur : Dagkaarten zijn geldig van zonsopkomst tot zonsondergang geldig

Aantal personen : Vanaf 1 persoon

Prijs p.p. : €10,00

Belangrijk!

  • Er is een aanmeldingsplicht
  • Je bent verplicht je materiaal te ontsmetten
  • Bij het overtreden van huisregels wordt een boete gegeven

Vissen in Drenthe bij het Zwartemeer | Sportlandgoed in Drenthe

Heb je zin om op een prachtige locatie te vissen? Kom dan naar sportlandgoed in Drenthe en geniet van het Zwartemeer. Is ons viswater zijn spiegelkarpers, diamant-steuren en schubkarpers uitgezet. U kunt het vissen ook combineren met een van onze andere activiteiten en ook met eten en drinken.

Vissen Sportlandgoed

Vissen bij het Sportlandgoed wordt steeds populairder. Er worden vaak wedstrijden georganiseerd dus aangeraden wordt om even te bellen of u gelegen komt.

Direct boeken

Belangrijke Update

Beste (sport) vissers,
Omdat er overal in Nederland vissterfte is wil het Sportlandgoed haar eigen vissen beschermen tegen elk virus en/of bacteriële infectie door overdracht van buiten naar onze plas en omgekeerd. Vandaar dat wij onze huisregels met onder andere een aanmeldplicht hebben uitgebreid.
Onze vissen in de recreatieplas zien er goed uit en vertonen geen enkele ziekteverschijnselen, er is al 4 weken geen dode vis meer aangetroffen. Onze plas wordt gevoed door een plaatselijke wel met uitsluitend grondwater en bij regen regenwater. We houden de temperatuur constant onder de 18 graden. De plas staat op geen enkele manier in verbinding met enig ander oppervlaktewater. De in de plas door ons uitgezette vis is afkomstig van een betrouwbare en gecertificeerde leverancier.
Desondanks hebben wij samen met het NVWA monsters laten nemen. Deze zijn onderzocht door het WBVR te Lelystad. Hierbij is bij 7 karpers het KHV virus aangetroffen in hun DNA.  De vissen vertoonden geen enkel uiterlijk ziekteverschijnsel. 
Hoe het virus in onze plas is terecht gekomen valt niet te achterhalen. Overdracht gaat via vis naar vis, via vissenslijm, netten, emmers of andere materialen die met het virus in aanraking zijn geweest. Vandaar de aangescherpte maatregelen om onze vijver te beschermen tegen welk virus dan ook. Vanaf maandag 6 augustus mag er weer gevist worden en het advies van het NVWA om  te ontsmetten is zeer belangrijk, ook in de toekomst.
De aanmeldplicht vinden wij erg belangrijk. Dan kunnen wij de huisregels  overhandigen en uitleggen  wat wel en niet mag. 

Camping met Vis gelegenheid

Heb je  zin om een nachtje (of langer) te kamperen vlakbij een mooie visgelegenheid ? Dan ben je bij sportlandgoed in Drenthe ook op het juiste adres. Op onze camping kun je genieten van de rust of en natuurlijk je verblijf op de camping combineren met de hele dag vissen.

Tarieven voor het vissen

U dient in het bezit te zijn van een geldige dag-pas, á € 10,00  verkrijgbaar bij de receptie, minimum leeftijd 18 jaar, deze kunt u afhalen bij de receptie voor u gaat vissen. Nacht vissen verboden (alleen vissen van zonsopkomst tot zonsondergang).

Huisregels voor het Vissen in het Zwartemeer

Let op vanaf nu verplicht: voor én na het vissen schepnetten, onthaakmatten en eventuele verdere uitrusting ontsmetten/desinfecteren in de daarvoor geplaatste ontsmetbakken! Wij willen onze visstand en water gezond houden.

Om onze gesloten vijver zo mooi mogelijk te houden hebben wij een aantal huisregels waar iedereen zich aan moet houden wanneer er bij ons gevist wordt. Op het niet naleven van onderstaande huisregels / reglementen wordt € 150,- boete berekend.

Direct boeken

(aan)meldplicht:
U dient zich de eerste keer te melden bij de receptie (tussen 09.00 uur en 17.00 uur) om het onderstaand reglement en de huisregels in ontvangst en in acht te nemen. Tegelijkertijd kunnen onze medewerkers u dan wijzen op de regels en de gang van zaken omtrent onze visvijver. Een dag-pas wordt dan aan u verkocht.
 Indien u een tweede keer of vaker komt dient u een geldige dag-pas te kopen. Als u vroeg in de ochtend wilt gaan vissen, dient u dit ons een dag van te voren kenbaar te maken, onder vermelding van uw naam. Een dag-pas dient u dan tijdens bovenstaande openingstijden van de receptie alsnog te halen. 

Reglementen:

Wedstrijd vissen in Drenthe

Vissen bij het Sportlandgoed wordt steeds populairder. Er worden vaak wedstrijden georganiseerd dus aangeraden wordt om even te bellen of u gelegen komt. Wilt u meer informatie over het wedstrijdvissen? Neem dan contact met ons op.

Vissen

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Reserveer vrijblijvend deze activiteit door het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij nemen contact met je op en daarna ontvang je zo snel mogelijk een op maat gemaakt offerte van ons.

Wat wil je doen met eten en drinken?

Persoonlijke gegevens

Koffie & Taart bij Sportlandgoed

Koffie

Ontvangst met koffie, appelgebak, cake
of een Drentse lekkernij!

Vanaf €5,00

 

Lunch bij Sportlandgoed

Lunch

Lunch met rijkelijk belegde broodjes,
drankjes en soep!

Vanaf €10,00

 

BBQ bij Sportlandgoed

BBQ

Uitgebreid BBQ of Buffet, stokbrood
en kruidenboter en salades!

Vanaf €15,95

Feest bij Sportlandgoed

Feest

Na de activiteiten feesten en drinken
tot middernacht!

Vanaf €30,00

 

 

"Geweldige dag gehad met het team bij sportlandgoed."

- Jaap

 

Activiteiten

• Buggy rijden
• Paintballen
• Vissen
• Archery Tag
• Bubblevoetbal
• Golf
• Highland Games
• Survivalbaan
• ​Golf by night

Activiteiten

• Teambuilding
• Puzzeltocht
• Meerkamp
• Indoor curling
• Midgetgolf
• Casino avond
• Tiroler party
• Smokkelspel
• Pubquiz

Arrangementen

Familiedag
Bruiloft
Vrijgezellenfeesten
Vriendinnenweekend
Golfuitje
Themafeesten
Vakantie
Jubileum aanbieding
Top arrangement
Winterarrangementen

Arrangementen

Bedrijfsfeesten
Vergaderen
All-in Vergaderarrangementen
Teambuilding voor bedrijven
Militaire training
Trainingskampen
'Op herhaling'
Overnachten
Eten

Op de hoogte blijven van acties, aanbiedingen en nieuws?

 

Volg ons op Social Media

 

Facebook Youtube Instagram LinkedInTwitter

Beoordeling door klanten:
9.0/10 - 167 beoordelingen

Adres

 

Verlengde van Echtenskanaal N.Z. 2
7894 EA te Zwartemeer

Sitemap

Contact

 

Tel: 0591-314654
info@sportlandgoed.nl