Bel Sportlandgoed 0591-314654

Sportlandgoed

 

Regel direct je dagje uit

Familiedag in Drenthe | Gezellig en actief | Bij Sportlandgoed

Zoek je een plek voor een familiedag in Drenthe? Bij het Sportlandgoed hebben we voor groot én klein wat te doen! Geheel verzorgde arrangementen met keuzen uit veel verschillende activiteiten, inclusief eten en drinken voor de hele familie.

Familiedag wat te doen

We hebben al heel veel opa’s, oma’s, papa’s en mama’s blij kunnen maken met een gezellige familiedag voor hun en hun kinderen en kleinkinderen. Een gezellige familiedag voor de hele familie, even heerlijk een dag genieten van elkaar, lekker spelen met de kleintjes. Want gewoon genieten van een heerlijke dag samen is toch het leukste wat er is? Wat je ook wil, Sportlandgoed is de ideale locatie voor een familiedag in Drenthe.

Familiedag arrangementen bij Sportlandgoed:

We hebben ontzettend veel activiteit waar u uit kunt kiezen voor een écht gezellige familiedag. Alles wordt voor je georganiseerd, zodat iedereen van de familiedag kan genieten, zonder zich druk te maken om de planning.

Weet je niet wat te doen met de familiedag? Bij sportgoedland hebben we heel veel activiteiten voor de familiedag die gekozen kunnen worden. Van oudhollandse spelletjes en  minigolf tot paintball, er zijn activiteiten voor iedereen. Ook kunnen wij voor maaltijden zorgen, of iets lekker voor een gezellige pauze. De familiedag kan zo druk zijn als je zelf wilt, met een of meer activiteiten voor de hele familie.

Voorbeelden Familiedag bij het Sportlandgoed:

Benieuwd naar wat voor familiedagen wij organiseren? Hier zijn twee voorbeelden van familiedag arrangementen bij sportlandgoed. Natuurlijk kan je zelf een compleet unieke familiedag organiseren met de activiteiten die je zelf hebt uitgekozen.  

Arrangement 1: survival + golf

Dit arrangement voor een familie-dag is € 29,95 en zal ongeveer 4 uur duren. Je kunt dit ook nog uitbreiden met heerlijk eten bij Steak enZo of met een gezellige BBQ. Wil je nog even na borrelen met elkaar? dan kunnen de drankjes op basis van nacalculatie worden berekend.

Arrangement 2: puzzeltocht + minigolf

Dit arrangement voor een familie-dag is € 29,95 en zal ongeveer 4 uur duren.

Aanvullende opties

Je kunt deze arrangementen allebei ook nog uitbreiden met heerlijk eten bij Steak enZo of met een gezellige BBQ. Wil je nog even na borrelen met elkaar? dan kunnen de drankjes op basis van nacalculatie worden berekend.

Familiedag organiseren

Op onze homepage vind je alle andere activiteiten en kun je ook combineren wat jij wil voor jouw perfecte familie dag!

 

 

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Reserveer vrijblijvend deze activiteit door het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij nemen contact met je op en daarna ontvang je zo snel mogelijk een op maat gemaakt offerte van ons.

Wat wil je doen met eten en drinken?

Persoonlijke gegevens

Koffie & Taart bij Sportlandgoed

Koffie

Ontvangst met koffie, appelgebak, cake
of een Drentse lekkernij!

Vanaf €6,00

 

Lunch bij Sportlandgoed

Lunch

Lunch met rijkelijk belegde broodjes,
drankjes en soep!

Vanaf €10,00

 

BBQ bij Sportlandgoed

BBQ

Uitgebreid BBQ of Buffet, stokbrood
en kruidenboter en salades!

Vanaf €15,95

Feest bij Sportlandgoed

Feest

Na de activiteiten feesten en drinken
tot middernacht!

Vanaf €30,00

 

 

"Geweldige dag gehad met het team bij sportlandgoed."

- Jaap

 

Volg ons op Social Media

 

Facebook Youtube Instagram LinkedInTwitter

Adres

 

Verlengde van Echtenskanaal N.Z.
27894 EA te Zwartemeer

Contact

 

Tel: 0591-314654
info@sportlandgoed.nl