Download onze Folders       0591-314654    

Sportlandgoed

 

Regel direct je dagje uit

Jeep

Jeep weekend Pinksteren 2023

Sportlandgoed, de thuisbasis van het Dutch Jeep Camp (DJC) van de afgelopen jaren gaat over in handen van een nieuwe eigenaar. Het bestuur van de Jeep Club Nederland heeft het daarom niet aangedurfd in 2023 een DJC te organiseren. Daarom is besloten 2023 over te slaan wat betreft het DJC. Met de huidige eigenaren van Sportlandgoed is er geregeld dat de Jeepers tijdens het Pinksterweekend welkom zijn op het terrein. 

Tijdens het Pinksterweekend 2023 (26 t/m 29 mei) kunnen de Jeepers gebruik maken van het terrein van Sportlandgoed. 
Het zal geen "gewone" DJC zijn zoals in afgelopen jaren, maar er zal een "regulier" weekend worden georganiseerd. 

Tijdens de Pinksteren kan er 2 dagen gebruik worden gemaakt van het terrein. Het terrein wordt ingericht zoals in voorgaande jaren. Er zullen zwarte, rode en blauwe proeven gemaakt worden. De Blauwe rijders zullen waar mogelijk begeleiding krijgen in het terrein. Verder zijn er in de omgeving routes beschikbaar, over kleine weggetjes, zelfs delen met onverharde paden. Genieten van de mooie omgeving van Zuidoost Drenthe. 

Wellicht dat er spontaan in overleg met de Jeep Club nog een avondrit of mudcup wordt georganiseerd. 

Er kan overnacht worden op de camping of in één van de blokhutten. Er zijn 14 Comfort blokhutten (in een laan opgesteld, met kookfaciliteiten) aanwezig en 21 Nature blokhutten (in een kring, zonder kookfaciliteiten). LET OP; dit jaar zijn er geen blokhutten vastgelegd door de Jeep Club, deze dienen zelf rechtstreeks via het Sportlandgoed gereserveerd te worden. Ook de betaling verloopt rechtstreeks op Sportlandgoed. 

Er is dit jaar geen feestavond of een gezamenlijk eten zoals bij de welbekende DJC. Er zal ook geen thema, goodiebag of t-shirt/rallyschild  worden aangeboden, maar gewoon een gezellig weekend! Een hapje eten in het restaurant kan op eigen gelegenheid gereserveerd worden. 

Het programma ziet er als volgt uit:
Vrijdag 26 mei aankomst op Sportlandgoed
Zaterdag 27 mei evenement
Zondag 28 mei evenement
Maandag 29 mei eind evenement

 

Jeep Arrangement

De prijs van dit arrangement is afhankelijk van hoe jullie willen overnachten bij ons.

Daarboven brengen wij de reserveringskosten eenmalig per weekend van € 10,- en gemeentelijke kosten van € 2,60 per persoon per nacht (tarief 2022, wijzigingen voor 2023 niet meegenomen) in rekening. Honden zijn welkom (niet in het restaurant, wel op het terras). Per hond wordt € 10,- voor het gehele weekend in rekening gebracht. Voor alle blokhutten geldt: bedlinnen is aanwezig maar handdoeken en theedoek zélf meebrengen.

Voor meer informatie over ons Landgoed, de voorzieningen en de verschillende blokhutten kunt u kijken op pagina: overnachten hier kun je ook zien hoeveel een langer verblijf kost!

Wil je bij ons eten reserveer dan gelijk bij aankomst! Het is erg druk de laatste tijd in ons mooie restaurant en vol = vol!

Via onderstaande link kun je je zich voor dit arrangement aanmelden op basis van uw lidmaatschapsnummer van de Jeep Club Nederland. Daar kun je kiezen uit de verschillende overnachtingsmogelijkheden. Veiligheid staat voor ons voorop, dus stapvoets rijden op de terreinen en rijden = geen alcohol op.

Uiteraard volgt het Sportlandgoed alle regels op die in verband met Corona door de overheid zijn opgelegd. Met de kennis van vandaag houdt dat in: respecteer de 1,5 meter afstand, bij klachten blijf thuis.

 

 

 

"Geweldige dag gehad met het team bij Sportlandgoed."

- Jaap

 

Activiteiten

• Paintballen
• Vissen
• Archery Tag
• Golf
• Highland Games
• Survivalbaan
• ​Golf by night

Activiteiten

• Teambuilding
• Puzzeltocht
• Meerkamp
• Indoor curling
• Midgetgolf
• Smokkelspel
• Pubquiz
Themafeesten

​​​​​

Arrangementen

Familiedag
Bruiloft
Vrijgezellenfeesten
Golfuitje
Vakantie

Arrangementen

Bedrijfsfeesten
Vergaderen
Teambuilding voor bedrijven
Militaire training
Trainingskampen

Overnachten & Horeca

Overnachten
Eten

Op de hoogte blijven van acties, aanbiedingen en nieuws?

 

Volg ons op Social Media

 

Facebook Instagram LinkedIn

Adres

 

Verlengde van Echtenskanaal N.Z. 2
7894 EA te Zwartemeer

Sitemap

Contact

 

Tel: 0591-314654
info@sportlandgoed.nl

Sportlandgoed

Beoordeling door klanten: 4.5 / 5 - 145 reviews