Download onze Folders       0591-314654    

Sportlandgoed

 

Regel direct je dagje uit

Jeep

Hallo allemaal! Het Sportlandgoed biedt voor Jeepers een arrangement aan zodat jullie lekker kunnen genieten van de mooie omgeving van Zuidoost Drenthe. Jullie blijven dan een lang weekend van vrijdag 24 september tot en met zondag 26 september bij ons op een schitterende 32 hectare grote landgoed. Jullie kunnen in alle rust overnachten op onze goed geoutilleerde camping of kiezen voor één van de 35 blokhutten. Dan kun je ook gebruik maken van ons terrein waar proeven uitgezet zijn in allerlei moeilijkheidsklassen om de behendigheid in het rijden met jouw Jeep onder uitdagende omstandigheden uit te kunnen testen en te verbeteren.

Jeep Arrangement

Vanuit ons landgoed kun je ook dagtochten maken in de omgeving. Wij beschikken over een vijftal routes die over allerlei kleine weggetjes, zelfs met grote delen onverharde paden, lopen om dat weekend te kunnen genieten van ons schitterende Zuidoost Drenthe. Op zaterdag hebben wij in samenwerking met onze collega activiteitenlocatie Funpark Meppen een rit daarnaartoe geregeld met toegang tot het Funpark. Daar kun je die dag rijden op een andere, zanderige, ondergrond en de koeltoren bezoeken. Op zondag organiseren we op ons terrein voor de meekomende kids een Kids Survival. Er wordt dan onder ervaren begeleiding een parcours afgelegd om de behendigheid te testen. Een nat pak behoort tot de mogelijkheden.

Ons landgoed beschikt, om het weekend helemaal compleet te maken, uit een gezellig Sportcafe waar je ook kunt genieten van een drankje en een hapje op ons ruim, Corona-proef, opgezette terras. Ook is er een ruim restaurant aanwezig, ook weer met een ruim terras, waar je kunt genieten van de heerlijkste gerechten. Je kunt een reservering voor in ons restaurant op vrijdag en zaterdag gelijk regelen met de inschrijving voor dit arrangement.

De prijs van dit arrangement is afhankelijk van hoe jullie willen overnachten bij ons.

Daarboven brengen wij de reserveringskosten eenmalig per weekend van 7,5 en gemeentelijke kosten van 2,50 per persoon en per nacht in rekening. Honden zijn welkom (niet in het restaurant, wel op het terras). Per hond wordt 10 voor het gehele weekend in rekening gebracht. Voor alle blokhutten geldt: bedlinnen is aanwezig maar handdoeken en theedoek zélf meebrengen.

Voor meer informatie over ons Landgoed, de voorzieningen en de verschillende blokhutten kunt u kijken op pagina: overnachten hier kun je ook zien hoeveel een langer verblijf kost!

Wil je bij ons eten reserveer dan gelijk bij aankomst! Het is erg druk de laatste tijd in ons mooie restaurant en vol = vol!

Via onderstaande link kun je je zich voor dit arrangement aanmelden op basis van uw lidmaatschapsnummer van de Jeep Club Nederland. Daar kun je kiezen uit de verschillende overnachtingsmogelijkheden. Om op ons terrein en die van het Funpark te mogen rijden moet je een vrijwaringsverklaring ondertekenen. Veiligheid staat voor ons voorop, dus stapvoets rijden op de terreinen en rijden = geen alcohol op.

Uiteraard volgt het Sportlandgoed alle regels op die in verband met Corona door de overheid zijn opgelegd. Met de kennis van vandaag houdt dat in: respecteer de 1,5 meter afstand, bij klachten blijf thuis.

Lees hier het vrijwaringsbewijs!

 

 

 

"Geweldige dag gehad met het team bij Sportlandgoed."

- Jaap

 

Activiteiten

• Paintballen
• Vissen
• Archery Tag
• Golf
• Highland Games
• Survivalbaan
• ​Golf by night

Activiteiten

• Teambuilding
• Puzzeltocht
• Meerkamp
• Indoor curling
• Midgetgolf
• Smokkelspel
• Pubquiz
Themafeesten

​​​​​

Arrangementen

Familiedag
Bruiloft
Vrijgezellenfeesten
Golfuitje
Vakantie

Arrangementen

Bedrijfsfeesten
Vergaderen
Teambuilding voor bedrijven
Militaire training
Trainingskampen

Overnachten & Horeca

Overnachten
Eten

Op de hoogte blijven van acties, aanbiedingen en nieuws?

 

Volg ons op Social Media

 

Facebook Instagram LinkedIn

Adres

 

Verlengde van Echtenskanaal N.Z. 2
7894 EA te Zwartemeer

Sitemap

Contact

 

Tel: 0591-314654
info@sportlandgoed.nl

Sportlandgoed

Beoordeling door klanten: 4.5 / 5 - 145 reviews