Bel Sportlandgoed 0591-314654

Sportlandgoed

 

Regel direct je dagje uit

Arrangementen

Wat leuk dat je bij het Sportlandgoed een arrangement wilt boeken! Bij Sportlandgoed hebben we misschien wel de leukste arrangementen van Nederland. Kortom, binnen of buiten, we gaan van jouw arrangement iets unieks maken!

 

Vakantie bij het Sportlandgoed in Drenthe!

Vakantiepark Drenthe

Vakantie Vis Arrangement:

  • Een weekend in Canadese Blokhut (vrijdag tot zondag) dus inclusief toeristenbelasting en 2 x  dagkaart vissen €175,00
  • Een weekend op de camping dus inclusief toeristenbelasting en 2 x dagkaart vissen €70,00
  • 4 daags arrangement in de Canadese Blokhut (maandag tot zondag) dus inclusief toeristenbelasting en 3 x dagkaart vissen €250,00
  • 4 daags arrangement op de camping dus inclusief toeristenbelasting en 3 x dagkaart vissen €90,00

Vakantie Golf Arrangement: 

  • Een weekend in Canadese Blokhut (vrijdag tot zondag) en inclusief toeristenbelasting en onbeperkt Golfen op de 18 holes par 3 baan €175,00
  • Een weekend op de camping inclusief toeristenbelasting en onbeperkt Golfen op de 18 holes par 3 baan €70,00
  • 4 daags arrangement in de Canadese Blokhut (maandag tot zondag) inclusief toeristenbelasting en onbeperkt Golfen op de 18 holes par 3 baan €250,00
  • 4 daags arrangement op de camping inclusief toeristenbelasting en onbeperkt Golfen op de 18 holes par 3 baan €90,00

 Vakantie in Drenthe


*Deze arrangementen zijn gebaseerd op 2 personen gedurende het seizoen, en ben je met een grotere groep vraag dan naar jouw voordeel! Dus je kunt jouw vakantie zo invullen als jij dat wil, heb je speciale wensen geef het dan gewoon even door!

Maar wil je ook graag broodjes afhalen ’s morgens, lekker binnen ontbijten of ’s avonds heerlijk eten bij Steak enZo dan kan dat. Ons restaurant is vanaf vrijdag geopend om 16.00 uur voor het diner en in het weekend en hoogseizoen is er ook de mogelijkheid tot lunch.


Vakantie

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Reserveer vrijblijvend deze activiteit door het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij nemen contact met je op en daarna ontvang je zo snel mogelijk een op maat gemaakt offerte van ons.

Wat wil je doen met eten en drinken?

Persoonlijke gegevens


Ook hebben we alle faciliteiten:

• Een groot terrein, met prachtige natuur en veel rust
• Actie, als paintball, survival, teambuilding, meerkampen
• Ontspanning zoals strand, terras
• Horeca, heerlijk eten zoals a la carte tot buffetten
• Dagje weg, weekendje weg, maand vakantie of een trouwerij

Voor iedereen hebben we wat leuks; voor groot en klein, sportief of een ‘tikkeltje minder mag ook’ en voor families of bedrijven. Wij gaan er voor om jouw arrangement vooral heel speciaal te maken!

Uniek in Nederland: stel je eigen arrangement samen, wij maken dan een offerte op maat en zorgen dat jouw wens centraal staat.

 We hebben een aantal standaard arrangementen die erg populair zijn:

Het Paintball arrangement in onze super spannende outdoor paintball arena met aansluitend heerlijk eten en daarna lekker ontspannen. Voor groepen vanaf 10 personen en ook voor grotere groepen. Vanaf 20,00 p/p. dit kun je uitbreiden met koffie en gebak vooraf of daarna een heerlijke lunch. Het arrangement is namelijk in te vullen zoals jij dat wil!

Het Survival arrangement is ideaal voor teambuildingsactiviteiten waarbij allereerst samenwerken en presteren centraal staan. Daarna kunnen jullie heerlijk genieten van goed eten en verdiende ontspanning zoals heerlijk eten in ons Steak enZo of lekker borrelen in het café. Voor groepen vanaf 10 personen. Vanaf 15,00 p/p.

Het Golf arrangement is ideaal voor beginnende (ook zonder gvb) en ervaren golfers die lekker een balletje willen slaan maar vooral ook willen genieten en daardoor een gezellige dag hebben.

Het Bruiloft arrangement is ideaal voor bruiloften. Want de mooiste dag van je leven wil je toch perfect? Of brons, zilver of goud? Daarvoor hebben wij prachtige zalen waarvan het interieur je erg zal aanspreken. Voor bruiloften nodigen we je graag uit om samen jullie wensen te bespreken. Scherpe prijzen maar vooral erg sfeervol, een dag om nooit te vergeten!

Winter arrangementen zoals:

Het Golf by Night arrangement. Een unieke belevenis op de golfbaan! Een speciaal uitje met vrienden of collega’s, een ware belevenis! Dit 5,5 uur durend arrangement begint met heerlijk onbeperkt spareribs eten en daarna het avontuur op de prachtig verlichte golfbaan begint.  Daarna bij terugkomst in het café gezellig even napraten onder het genot van een biertje of wijntje.( te boeken vanaf oktober tot eind maart, uitgaande van de wintertijd)

Winter arrangementen zoals: Indoor curling, Indoor Midgetgolf, Indoor Schieten of een te gek Themafeest!

Maar natuurlijk bieden wij de mogelijkheid om je eigen arrangementen samen te stellen. Dus stel het programma helemaal naar jouw wensen en voorkeur af. Maak het zo gek of bijzonder zoals jij het zelf wilt. We reageren binnen 23 uur!

Koffie & Taart bij Sportlandgoed

Koffie

Ontvangst met koffie, appelgebak, cake
of een Drentse lekkernij!

Vanaf €6,00

 

Lunch bij Sportlandgoed

Lunch

Lunch met rijkelijk belegde broodjes,
drankjes en soep!

Vanaf €10,00

 

BBQ bij Sportlandgoed

BBQ

Uitgebreid BBQ of Buffet, stokbrood
en kruidenboter en salades!

Vanaf €15,95

Feest bij Sportlandgoed

Feest

Na de activiteiten feesten en drinken
tot middernacht!

Vanaf €30,00

 

Vandaag een familiereünie gehad. Super geslaagd mede door het meedenken van het aanwezige personeel.
Deze waren erg gastvrij en qua bediening en ontvangst klasse!!
Ook de BBQ was erg goed verzorgd. De nieuwe activiteit Curling is heel erg leuk en zeker een aanrader. Wij hebben hier een hele fijne middag gehad. Dank je wel!

- Herwin

Volg ons op Social Media

 

Facebook Youtube Instagram LinkedInTwitter

Adres

 

Verlengde van Echtenskanaal N.Z.
27894 EA te Zwartemeer

Contact

 

Tel: 0591-314654
info@sportlandgoed.nl