Download onze Folders       0591-314654    

Sportlandgoed

 

Regel direct je dagje uit

Bedrijfsuitje in Drenthe? Wij bieden bedrijfsfeesten aan

Sportlandgoed Zwartemeer is een actieve evenementen accommodatie in Drenthe voor jouw bedrijfsuitje, kampeerweekend of evenement. Wij hebben al voor vele Drentse bedrijven zoals TLN, Shell en nog veel meer succesvol maatwerk mogen leveren. Wij komen graag tegemoet aan elk budget en nemen de moeite om aan alle wensen te voldoen. Dus ben je op zoek naar jouw bedrijfsuitje in Drenthe, dan ben je bij het Sportlandgoed aan het juiste adres.

Buitengewoon in jouw keuze van bedrijfsactiviteiten? Dan past Sportlandgoed Zwartemeer daar perfect bij. Je kunt bij ons kiezen uit een heel scala aan sporten of samen sporten: speciale evenementen of activiteiten weekenden. Je vindt zeker iets om jouw evenement op te peppen! En zie het niet alleen als iets voor één dag. Waarom niet ook een nachtje blijven slapen? Het Sportlandgoed heeft alle faciliteiten in huis om van jouw evenement een onvergetelijke ervaring te maken.

Vergaderen en congressen voor bedrijven in Drenthe

Dus heeft jouw bedrijf een belangrijke vergadering en ben je op zoek naar een vergaderruimte in Drenthe? Wij hebben zalen beschikbaar die naast vergaderruimtes bovendien de mogelijkheid bieden voor onder andere:

Het Sportlandgoed voor bedrijven

Gelegen in Zwartemeer biedt het Sportlandgoed de ideale locatie voor jouw team om samen te werken in de prachtige omgeving van Drenthe. Van kleinschalige teambuilding evenementen tot grootschalige bedrijfsevenementen, wij kunnen elk type teambuilding of training voor jou coördineren. Met alles van buitenactiviteiten, zoals Paintball, Golf en boogschieten tot binnen activiteiten zoals Midgetgolf en Curling, hebben wij de ideale locatie voor jouw bedrijf om jouw team net een stapje verder te brengen.

Een compleet verzorgde en goed geregelde dag

Hoe jouw team het ook viert: een motiverende dag met veel actie op onze prachtige locatie in Drenthe, een avond met verwennerij en ontspanning, of een bedrijfsfeest vol actie: alles wordt door ons verzorgd. Wij helpen je bij het kiezen van het beste arrangement voor jouw team. Zodat uw teamspirit groter dan ooit kan worden.

Ten slotte willen wij benadrukken dat wij graag jou uitnodigen voor een gesprek zodat alle wensen kenbaar kunnen worden gemaakt.

 

 

"Nu voor de 2e keer geweest met JeepClubNederland. Geweldig wat het team van Sportlandgoed voor je doet."

- Herman

Activiteiten

• Paintballen
• Vissen
• Archery Tag
• Golf
• Highland Games
• Survivalbaan
• ​Golf by night

Activiteiten

• Teambuilding
• Puzzeltocht
• Meerkamp
• Indoor curling
• Midgetgolf


 

​​​​​

Arrangementen

Familiedag
Bruiloft
Vrijgezellenfeesten
Golfuitje
Vakantie

Arrangementen

Bedrijfsfeesten
Vergaderen
Teambuilding voor bedrijven
Militaire training
Trainingskampen

Overnachten & Horeca

Overnachten
Eten

Op de hoogte blijven van acties, aanbiedingen en nieuws?

 

Volg ons op Social Media

 

Facebook Instagram LinkedIn

Adres

 

Verlengde van Echtenskanaal N.Z. 2
7894 EA te Zwartemeer

Sitemap

Contact

 

Tel: 0591-314654
info@sportlandgoed.nl

Sportlandgoed

Beoordeling door klanten: 4.5 / 5 - 145 reviews