Bel Sportlandgoed0591-314654

Sportlandgoed

 

Regel direct je dagje uit

Bedrijfsuitje in Drenthe? Wij bieden bedrijfsfeesten aan

Zoeken jullie een spectaculair of actief bedrijfsuitje in Drenthe? Of een actieve teambuilding voor alle collega's? Vergadering met teambuilding en overnachtingen?  We hebben al voor veel bedrijven succesvol passend maatwerk mogen verrichten zoals TLN, de Shell, TenneT, Treant en velen meer. We komen graag aan elk budget tegemoet en nemen graag de moeite alle wensen waar te maken. Dus opzoek naar een bedrijfsuitje in Drenthe? dan ben je bij Sportlandgoed aan het juiste adres. Bij ons moet je zijn voor de leukste bedrijfsfeesten.

Download hier onze vergaderfolder

Op aanvraag
Teambuilding voor Bedrijven
Teambuilding voor Bedrijven

 

Teambuilding voor Bedrijven bij het Sportlandgoed zorgt voor resultaat.

Wij geloven erin om elke teambuilding voor een ander bedrijf aan te passen. Want wat voor het ene bedrijf werkt gaat nou eenmaal niet werken voor alle bedrijven. Ons concept is uniek en daar zijn we ook heel erg trots op! We hebben veel activiteiten die voor serieuze teambuilding kunnen worden gebruikt maar er moet ook een beetje humor in de trainingen worden verwerkt. Het is tenslotte wel de manier om werknemers en collega’s beter te leren kennen. Samenwerking en communicatie staan tijdens deze activiteiten centraal, iets wat tegenwoordig heel erg belangrijk is.

Investeer in jezelf en in het team met teambuilding voor bedrijven bij het Sportlandgoed

Onze instructeurs kijken kijken naar wat de wens is van de klant en maken daar een speciale teambuilding voor. Want verbeterpunten weet jij immers zelf het beste en dan anticiperen wij hoe we jullie hechter kunnen maken als een team. Teambuilding zorgt voor een betere samenwerking. Je investeert in je vaardigheden, je houding en je gaat de voordelen van teamwork ervaren.

Teambuilding activiteiten

Om er voor te zorgen dat teambuilding optimaal resultaat heeft werken wij samen met verschillende professionele partijen die ook de activiteiten begeleiden. De verschillende activiteiten die wij voor jou team ontwikkeld hebben zijn onder andere:

Teambuilding
Bootcamp
Militaire vorming
Voor een duidelijke beschrijving van deze activiteiten zie je hier bij trainingen.

Bedrijfsuitje met Teambuilding

Ook plezier is ontzettend belangrijk. Een activiteit bij Sportlandgoed is zeker geen straf. Want het is voor ons belangrijk dat je een leerzame dag hebt, maar dat je ook met plezier kan terugkijken.

Voor grote groepen! Super teambuilding! Operatie Sportlandgoed

Teambuilding op z’n sterkst! Een actieve mix van het verlenen van zorg, het vervullen van opdrachten en het overwinnen van obstakels waarin communicatie en ( persoonlijk ) leiderschap centraal staan. Bijna al onze activiteiten worden gebruikt bij dit unieke arrangement.

Volgens het militaire “care under fire” principe. Een beproefde methode waarin zorgverleners hun werk doen op het slagveld. Deze methode zorgt voor samenspel, teamwork en bevordert ook de communicatie.

Het gaat om een teamspel waarin het individu ondergeschikt wordt aan het te behalen doel. Maar ook heeft ieder individu de kans om zijn/haar team (extra) te versterken/verzwakken.

Fysiek spel met een heldere en gerichte mentale twist. Je ziet gedurende de dag mensen veranderen, beter anticiperen.

Winnen kan men door goed te communiceren, leiderschap te tonen, leiderschap te aanvaarden en uiteindelijk zich optimaal in te zetten voor het team en het doel dat men voor ogen heeft.

Het terrein van het Sportlandgoed wordt omgetoverd tot een militair oefenterrein waarbij de Survivalbaan, de buggy’s en het Paintball-gebied optimaal worden benut voor deze unieke training. Onze survivalbaan met hindernissen over water en het paintball gebied waar bunkers en loopgraven zijn perfect voor deze uniek operatie. Elke operatie Sportlandgoed is anders, wij bieden een arrangement op maat aan voor elk bedrijf omdat wij niet geloven in trainingen uit een boek. Dat maakt de arrangementen van het Sportlandgoed uniek!

Mogen wij voor jouw een Teambuilding organiseren? voor meer informatie kun je bellen met 0591314654 of stuur gewoon een mail!

  • Vrijblijvend een offerte aanvragen

  • Reserveer vrijblijvend deze activiteit door het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij nemen contact met je op en daarna ontvang je zo snel mogelijk een op maat gemaakt offerte van ons.

  • Persoonlijke gegevens

Bedrijven uit alle branches kunnen bij ons terecht. Maar ook voor teambuildingsactiviteiten en personeelsfeesten in Drenthe ben je bij het Sportlandgoed aan het juiste adres. Tevens hebben wij een breed aanbod voor alle mogelijke activiteiten die jouw bedrijf op de kalender heeft staan. Sport en zakelijke prestatie is de unieke combinatie die het Sportlandgoed dus tot de uitgelezen locatie voor elk bedrijf maakt. Dus wanneer kom jij je bedrijfsfeest bij ons vieren? Wij maken er gezamenlijk een feestje van.

Vergaderen en congressen voor bedrijven in Drenthe

Dus heeft jouw bedrijf een belangrijke vergadering en ben je op zoek naar een vergaderruimte in Drenthe? Wij hebben zalen beschikbaar die naast vergaderruimtes bovendien de mogelijkheid bieden voor onder andere:

Het Sportlandgoed voor bedrijven

Met betrekking tot teambuilding voor een bedrijf gaat het Sportlandgoed net een stapje verder. Wij hebben de ideale faciliteiten om de leukste teambuilding van Drenthe te verzorgen. Bovendien biedt het Sportlandgoed trainingen en militaire vormingen aan voor bedrijven die alle ingrediënten hebben om jouw team net een stap verder te brengen.

Een compleet verzorgde en goed geregelde dag

Allereerst vinden wij het zo leuk om voor zoveel verschillende bedrijven een bedrijfsfeest te mogen plannen. En daarom hebben wij ons gespecialiseerd in de leukste en gezelligste bedrijfsfeesten van Drenthe. Wij hebben alles in huis om te zorgen dat jouw bedrijfsuitje of personeelsfeest een gebeurtenis wordt waar nog lang over nagepraat wordt in de pauzes. Ook bieden wij voor bedrijven  verschillende arrangementen aan met activiteiten overdag of ’s avonds.

Ten slotte willen wij benadrukken dat wij graag jou uitnodigen voor een gesprek zodat alle wensen kenbaar kunnen worden gemaakt.

Koffie & Taart bij Sportlandgoed

Koffie

Ontvangst met koffie, appelgebak, cake
of een Drentse lekkernij!

Vanaf 5,00

 

Lunch bij Sportlandgoed

Lunch

Lunch met rijkelijk belegde broodjes,
drankjes en soep!

Vanaf 13,50

 

BBQ bij Sportlandgoed

BBQ

Uitgebreid BBQ of Buffet, stokbrood
en kruidenboter en salades!

Vanaf 17,95

Feest bij Sportlandgoed

Feest

Na de activiteiten feesten en drinken
tot middernacht!

Vanaf 30,00

 

"Nu voor de 2e keer geweest met JeepClubNederland. Geweldig wat het team van Sportlandgoed voor je doet."

- Herman

Activiteiten

• Paintballen
• Vissen
• Archery Tag
• Bubblevoetbal
• Golf
• Highland Games
• Survivalbaan
• ​Golf by night

Activiteiten

• Teambuilding
• Puzzeltocht
• Meerkamp
• Indoor curling
• Midgetgolf
• Casino avond
• Tiroler party
• Smokkelspel
• Pubquiz

Arrangementen

Familiedag
Bruiloft
Vrijgezellenfeesten
Vriendinnenweekend
Golfuitje
Themafeesten
Vakantie
Top arrangement
Winterarrangementen

Arrangementen

Bedrijfsfeesten
Vergaderen
All-in Vergaderarrangementen
Teambuilding voor bedrijven
Militaire training
Trainingskampen
'Op herhaling'
Overnachten
Eten

Op de hoogte blijven van acties, aanbiedingen en nieuws?

 

Volg ons op Social Media

 

Facebook Youtube Instagram LinkedInTwitter

Adres

 

Verlengde van Echtenskanaal N.Z. 2
7894 EA te Zwartemeer

Sitemap

Contact

 

Tel: 0591-314654
info@sportlandgoed.nl

Sportlandgoed

Beoordeling door klanten: 4.5 / 5 - 145 reviews