Bel Sportlandgoed 0591-314654

Sportlandgoed

 

Regel direct je dagje uit

Kom gezellig bij ons eten!

Gezellig uit eten op ons mooie Landgoed in Zwartemeer in de gemeente Emmen, we zijn gemakkelijk te bereiken en hebben gemak van een grote parkeerplaats. Kindjes kunnen bij ons heerlijk spelen en we zijn rolstoelvriendelijk.

 

BBQ sportlandgoed

Gezellig dat je komt BBQ-en! In onze mooie zaal kun je lekker indoor genieten van een lekkere BBQ. Op mooie grote grillen je vlees of vis maken.

Natuurlijk begeleidt een van onze ‘grillmeisters’ jullie en desgewenst wordt voor jullie gegrilld. Grote of kleine groepen genieten van een heerlijke BBQ met zelfgemaakte salades en sauzen.

BBQ all-in! Inclusief 2 uur drankjes op basis van binnenlandse bar! Ga jij gezellig stappen met je vrienden maar wil je eerst even lekker eten en drinken? Boek dan de all-in en leg een bodempje voor een super-gezellige avond! Per persoon €33,50

De deur van het terras kan open dus wanneer het warm is lekker naar buiten of onder de mooie pagodetent genieten van het mooie weer!

De BBQ bestaat uit meerdere soorten vlees, salades, sauzen, stokbrood, kruidenboter en desgewenst een heerlijk soepje vooraf.

Wil je graag nog even bij ons blijven na het eten dan kun je heel gemakkelijk het drankenarrangement verlengen met 7,50 per uur per persoon.

prijs p.p.
  • €33,50
type
  • all- in: 2 uur inclusief binnenlands gedistilleerde drankjes
geschikt voor
  • diner
  • lunch


BBQ

Vrijblijvende offerte opvragen

Reserveer vrijblijvend door het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij nemen contact met je op en daarna ontvang je zo snel mogelijk een op maat gemaakt offerte van ons.

Persoonlijke gegevens


Op ons mooie Landgoed in Zwartemeer in Drenthe kun je (na alle activiteiten die het Sportlandgoed te bieden heeft) genieten van de heerlijkste vleessoorten. Uiteraard puur en ambachtelijk. Op onze kaart staan heerlijke Steaks maar ook gerechten die onze kok met veel plezier en passie verzint en uit alle keukens van de wereld kunnen komen. En natuurlijk kun je ook genieten heerlijke BBQ’s en Buffetten! Heb je heerlijk gegeten en je wilt niet naar huis? Blijf dan lekker slapen in een van onze Canadese Blokhutten of gezellig op de Camping!

Een gezellige avond én ook lekker eten! Onze bediening en chef-kok er voor jou om je een leuke avond te bezorgen en natuurlijk een heerlijke maaltijd. We hopen dat je het lekker én gezellig op ons mooie Landgoed én dat we je weer terug mogen zien.

Onze menukaart is heel gevarieerd en biedt voor iedereen wat lekkers. Natuurlijk hebben we voor de kleintjes speciale menu’s . Ook is er een speelhoek met kleurplaten en speelgoed. We wensen jullie smakelijk eten en een super gezellige avond!

Neem ook eens een kijkje op onze mooie site over lekker eten, vergaderen en bruiloften

Buggy rijden

bbq sportlandgoed

Sportlandgoed

Paintball Sportlandgoed

"We hebben heerlijk gegeten en persoonlijk even met de bediening, kok en stagiaire kunnen praten en bedanken.
Het waren ruime porties en een heerlijk dessert. We komen zeker een x terug en raden het echt aan iedereen aan."

- Marianne

Volg ons op Social Media

 

Facebook Youtube Instagram LinkedInTwitter

Adres

 

Verlengde van Echtenskanaal N.Z.
27894 EA te Zwartemeer

Contact

 

Tel: 0591-314654
info@sportlandgoed.nl