Bel Sportlandgoed 0591-314654

Sportlandgoed

 

Regel direct je dagje uit

Kom gezellig bij ons eten!

Gezellig uit eten op ons mooie Landgoed in Zwartemeer in de gemeente Emmen, we zijn gemakkelijk te bereiken en hebben gemak van een grote parkeerplaats. Kindjes kunnen bij ons heerlijk spelen en we zijn rolstoelvriendelijk.

 

Kerst 2018

Tijdens de Kerst kunt u bij ons heerlijk genieten van heerlijke gerechten, lekkere wijnen maar
bovenal gezelligheid. We hebben een heerlijk menu samengesteld en een dag vol beleving!  We hopen u eerste Kerstdag te mogen verwennen met al het lekkers dat wij te bieden hebben.

Kerst vieren bij Sportlandgoed

Uiteraard houden wij rekening met uw speciale wensen. Specifieke dieetwensen vernemen wij graag al bij het maken van uw reservering.


Kerstmenu 1e Kerstdag:

Laat je verrassen op eerste Kerstdag door een heerlijk viergangen-menu.
Jullie worden ontvangen met een cocktail en een amuse waarna jullie aan tafel begeleid worden. Jullie gaan genieten van bijzondere, smaakvolle gerechten.
Reserveren voor de middag of de avond.
Prijs volwassenen 4-gangen : €37,50
Prijs kind (kindermenu): €17,50

Bij het reserveren graag keuze vlees en/of vis doorgeven.

2e Kerstdag gesloten


Kerst

Vrijblijvende offerte opvragen

Reserveer vrijblijvend door het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in te vullen. Wij nemen contact met je op en daarna ontvang je zo snel mogelijk een op maat gemaakt offerte van ons.

Persoonlijke gegevens


Op ons mooie Landgoed in Zwartemeer in Drenthe kun je (na alle activiteiten die het Sportlandgoed te bieden heeft) genieten van de heerlijkste vleessoorten. Uiteraard puur en ambachtelijk. Op onze kaart staan heerlijke Steaks maar ook gerechten die onze kok met veel plezier en passie verzint en uit alle keukens van de wereld kunnen komen. En natuurlijk kun je ook genieten heerlijke BBQ’s en Buffetten! Heb je heerlijk gegeten en je wilt niet naar huis? Blijf dan lekker slapen in een van onze Canadese Blokhutten of gezellig op de Camping!

Een gezellige avond én ook lekker eten! Onze bediening en chef-kok er voor jou om je een leuke avond te bezorgen en natuurlijk een heerlijke maaltijd. We hopen dat je het lekker én gezellig op ons mooie Landgoed én dat we je weer terug mogen zien.

Onze menukaart is heel gevarieerd en biedt voor iedereen wat lekkers. Natuurlijk hebben we voor de kleintjes speciale menu’s . Ook is er een speelhoek met kleurplaten en speelgoed. We wensen jullie smakelijk eten en een super gezellige avond!

 

Buggy rijden

bbq sportlandgoed

Sportlandgoed

Paintball Sportlandgoed

"We hebben heerlijk gegeten en persoonlijk even met de bediening, kok en stagiaire kunnen praten en bedanken.
Het waren ruime porties en een heerlijk dessert. We komen zeker een x terug en raden het echt aan iedereen aan."

- Marianne

Volg ons op Social Media

 

Facebook Youtube Instagram LinkedInTwitter

Adres

 

Verlengde van Echtenskanaal N.Z.
27894 EA te Zwartemeer

Contact

 

Tel: 0591-314654
info@sportlandgoed.nl