Golfclub in Drenthe

Golf is niet meer wat je denkt dat het is. Veel mensen denken dat golf alleen weggelegd is voor de elite. Niets is minder waar. Onze golfbanen in het glooiende landschap van Drenthe zijn toegankelijk voor iedereen. Zelf als je geen lid bent kun je bij ons terecht voor golf. Golf is een populaire sport geworden. In Drenthe schieten de golfclubs als paddenstoelen uit de grond. Golf leeft meer dan ooit.

Golfclub Landgoed Swartemeer

In het verleden was golf slechts voor de elite. Een lidmaatschap was in die tijd namelijk erg duur. De laatste tijd is het zo dat steeds meer mensen willen golfen, omdat het gewoon ontzettend leuk is om te doen. Nu het verschil tussen arm en rijk is afgenomen laten steeds meer golfclubs bezoekers toe om deze kennis te laten maken met de sport. Ook Sportlandgoed doet aan de trend mee. Bij ons is iedereen welkom en heten wij jou welkom: Op 27 april opent Golfclub Landgoed Swartemeer haar deuren.

Golfbanen in Drenthe

Onze Golfclub Landgoedgoed Swartemeer is een gloednieuwe club met alle voorzieningen die jij nodig hebt om onbezorgd te kunnen golfen:

Wil je een keer kennis maken met onze golfclub? Dat kan! Onze leden helpen je graag om golf een keer vrijblijvend uit te proberen. 

Golfen zonder GVB

Heb je geen GVB(golf vaardigheidsbewijs) maar wil je wel graag een dag golfen, dan hebben wij op onze golfclub in Drenthe Pitch en putt. Vanaf de tweede wereldoorlog is deze activiteit steeds populairder geworden. Je gebruikt de reguliere baan, maar begint in plaats van het begin op een afstand van 30 tot 90 meter van de hole. Op deze manier is het spel geschikt voor iedereen, zelfs voor de jeugd. 

Wil je iets leuks organiseren?

Stel hier je eigen arrangement samen!

           
 

Bel voor meer informatie: 0591-314654

Top arrangement bij het Sportlandgoed: Jij bent de Smokkelaar!!            

Kerst      

Volgeboekt!

Stap in de Bubble and play Ball!! bij het Sportlandgoed                


AANBIEDING!                  bij het Sportlandgoed


Sportlandgoed Aanmeldformulier

Bij het Sportlandgoed reageren wij binnen 24 uur!

NB: check uw spambox! Ons is opgevallen dat mail die volgens gasten niet ontvangen is door bepaalde instellingen in de Spambox belandt!

Contact:

Verl. van Echtenskanaal NZ 2
7894 EA Zwartemeer
Drenthe

 

info sportlandgoed nl
Tel   0591-314654
Fax  0591-317484

 

Leu dagje gehad bij ?

Foto Sportlandgoed

 

 

 

 

Sportlandgoed
Sportlandgoed, personeelsfeesten, vrijgezellenfeesten, teambuilding
Actie Sportlandgoed, Paintball en nog veel meer
Indoor Sportlandgoed
Arrangementen Sportlandgoed
Horeca Sportlandgoed
Overnachten? Kom eens bij Sportlandgoed langs
facebook sportlandgoed
linkedin Sportlandgoed
twitter Sportlandgoed
youtube sportlandgoed
googleplus
Instagram sportlandgoed