Buffetten bij het Sportlandgoed

Heb je binnenkort een 25-jarig huwelijksfeest? Of zelfs 50-jarig? Of ga je nog trouwen? Misschien wil je eens wat anders met je verjaardag en jouw gasten trakteren op een heerlijk buffet. Nou dat is mogelijk bij het Sportlandgoed! Wij verwelkomen jouw heel graag als gast en doen er alles aan om jouw gasten tevreden naar huis te laten gaan.

We hebben volop mogelijkheden om jouw bruiloft, feest, personeelsfeest of welk feest dan ook , uit te breiden met een heerlijk buffet. We hebben 4 zalen die zeer geschikt zijn als trouwlocatie, feestlocatie of vergaderlocatie en er is  altijd wel een passend is voor jou en jouw gezelschap.

Wij hebben drie heerlijke buffetten, onze chef-kok heeft zijn uiterste best gedaan om voor ieder wat wils in elk buffet te maken. Klik op   buffetten  om de samenstelling hiervan te zien. Wij houden heel graag rekening met speciale wensen en of dieetwensen.

De Pannekoekerij

De Pannekoekerij is een sfeervol en landelijk ingericht. De zaal heeft een ruime opzet, is multifunctioneel en heeft een flexibele inrichting. Hierdoor is deze zaal zeer geschikt voor verschillende doeleinden zoals een:

De Rundezaal

De Rundezaal is een zaal met ontzettend veel mogelijkheden. De ruimte is multifunctioneel en geschikt voor   kleine groepen en grote groepen tot 800 personen. De zaal beschikt over alle mogelijke middelen die je nodig kan hebben tijdens een meeting of evenement. Hiervan kan je gratis gebruik maken. Deze zaal is uitermate geschikt voor uiteenlopende doeleinden:

Vraag je je af of wij aan je wensen tegemoet kunnen komen? Neem dan gerust contact met ons op en neem hier vast een kijkje in het Sportlandgoed

Trouwarrangement

In het bijzonder zijn wij trots op ons trouwarrangement. Sportlandgoed is een fantastische trouwlocatie in Drenthe. Lees hier meer over ons trouwarrangement.

Buffetten

Ook bij iedere gelegenheid is het mogelijk te kiezen voor een heerlijk buffet. Onze buffetten zijn zeer uitgebreid en hebben veel variatie. Natuurlijk kan je bij deze buffetten naar hartenlust combineren. Onze buffetten zijn exclusief drankjes.

Consumptie arrangementen die je kunt afsluiten bij een buffet:

Onze onbeperkt consumptie arrangementen zijn op basis van bier, wijn, fris, binnenlands gedistilleerd en P.S.V. (Port, Sherry en Vermouth), excl. buitenlands gedistilleerde dranken.

Al enthousiast? Vul dan het formulier hiernaast of hieronder in of stel je eigen arrangement samen!

Wil je iets leuks organiseren?

Stel hier je eigen arrangement samen!

           
 

Bel voor meer informatie: 0591-314654

Tarieven:

Buffet Basic € 19,95 per persoon
Buffet Zwartemeer € 23,50 per persoon
Buffet Sportlandgoed € 27,50 per persoon
   
Voor kinderen geldt:  
Kinderen 0 t/m 3 jaar Gratis
Kinderen 4 t/m 12 jaar €  12,- per kind
   
Brunch Sportlandgoed € 19,95 per persoon
   
Voor kinderen geldt:  
Kinderen 0 t/m 3 jaar Gratis
Kinderen 4 t/m 12 jaar €  12,- per kind

Heeft u een voedselallergie, - intolerantie of overgevoeligheid?  Wilt u zo vriendelijk zijn om ons dit aangeven bij het maken van uw reservering?  

Allergenen informatie over onze gerechten vindt u in onze menukaarten.

Aanmeldformulier
Wij reageren  binnen 24 uur!

Contact:

Verl. van Echtenskanaal NZ 2
7894 EA Zwartemeer
Drenthe

 

info sportlandgoed nl
Tel   0591-314654
Fax  0591-317484

 

 

 

 

 

Sportlandgoed
Sportlandgoed, personeelsfeesten, vrijgezellenfeesten, teambuilding
Actie Sportlandgoed, Paintball en nog veel meer
Indoor Sportlandgoed
Arrangementen Sportlandgoed
Horeca Sportlandgoed
Overnachten? Kom eens bij Sportlandgoed langs
facebook sportlandgoed
linkedin Sportlandgoed
twitter Sportlandgoed
youtube sportlandgoed
Gelegenheden en buffetten
Gelegenheden en buffetten
Gelegenheden en buffetten
googleplus
Instagram sportlandgoed