Trainingen bij Sportlandgoed

Ook voor serieuze trainingen hebben wij de mogelijkheden en de faciliteiten. Trainingen met je voetbal of handbalteam of een training om samenwerking in jouw team optimaal te maken. Wij passen de trainingen aan naar jouw wensen.

Teambuilding

Teambuilding bij het Sportlandgoed is vooral geschikt om meer uit jouw team te halen. Met een serieuze teambuilding of met een flinke dosis humor, tijdens onze teambuilding komt het beste naar boven in jouw team. Teambuilding is geschikt voor sportteams maar ook als actief en leerzaam uitje voor verenigingen en bedrijven. Krijg meer inzicht in wat voor jouw team het beste werkt. 

teambuilding sportlandgoed

Militaire vorming

Attention! Attention!! Altijd al willen weten hoe het is om gedrild te worden? Find out the funny way!! Geschikt voor serieuze trainingen maar ook voor vrijgezellenfeesten! Drilled to be the perfect husband! Op een leuke manier leer je wat de uitdagingen zijn waar een militair dagelijks mee te maken heeft. Ook zal je merken dat je tijdens de spannende missies lang niet alles goed doet. Achteraf kijk je met instructeurs hoe dit beter kan. 

militaire training op het sportlandgoed

Bootcamp

Find your Limits! Met een bootcamp kun je met je team of personeel een pittige work-out doen.  Vind je het maar niks om in een zweterige sportschool te zitten? Tijdens onze bootcamp ben je lekker bezig in de buitenlucht onder begeleiding van onze instructeur. Je zult erachter komen dat je meer uit je zelf kan halen dan je denkt.
Na je inspanning kun je bij ons terecht in ons sportcafé of in ons Grill en Steakhouse. Om lekker te ontspannen onder het genot van een drankje of een heerlijke eten.

 

Wil je iets leuks organiseren?

Stel hier je eigen arrangement samen!

           
 

Bel voor meer informatie: 0591-314654

Top arrangement bij het Sportlandgoed: Jij bent de Smokkelaar!!            

Kerst      

Volgeboekt!

Stap in de Bubble and play Ball!! bij het Sportlandgoed                


AANBIEDING!                  bij het Sportlandgoed


Sportlandgoed Aanmeldformulier

Bij het Sportlandgoed reageren wij binnen 24 uur!

NB: check uw spambox! Ons is opgevallen dat mail die volgens gasten niet ontvangen is door bepaalde instellingen in de Spambox belandt!

Contact:

Verl. van Echtenskanaal NZ 2
7894 EA Zwartemeer
Drenthe

 

info sportlandgoed nl
Tel   0591-314654
Fax  0591-317484

 

 

 

 

 

Sportlandgoed
Sportlandgoed, personeelsfeesten, vrijgezellenfeesten, teambuilding
Actie Sportlandgoed, Paintball en nog veel meer
Indoor Sportlandgoed
Arrangementen Sportlandgoed
Horeca Sportlandgoed
Overnachten? Kom eens bij Sportlandgoed langs
facebook sportlandgoed
linkedin Sportlandgoed
twitter Sportlandgoed
youtube sportlandgoed
googleplus
Instagram sportlandgoed