Militaire training bij Sportlandgoed

Speciale Training: Dienstplicht!!!

Dienstplicht!

Facebookactie: Dienstplicht!!! Drie uur lange training, de drill-sergeant heeft er echt lol in om je te laten zwoegen en af te matten. 

Ben jij geschikt om deze training vol te houden? Misschien wordt er zelfs op je geschoten tijdens deze training! Echte samenwerking en teamverband is vereist: samen kun je deze sergeant de baas en ben je geschikt voor de Dienstplicht bij het Sportlandgoed!

Wil je meer weten over deze speciale training Wegens geheimhouding kunnen we deze training niet op internet zetten!) vul dan onderstaand formulier in en we berichten jou zo snel mogelijk terug! We hebben ook de perfecte afsluiter voor deze training: heerlijk onbeperkt Spareribs eten in ons Steakhouse!

Militaire training in Drenthe

Attention! De militaire training is een van de leukste activiteiten die je in Drenthe kan doen. Deze activiteit verandert het Sportlandgoed in een military zone! 

Activiteit verandert Drenthe in een militair oefenterrein

Tijdens de militaire training ga je samen met je teamgenoten een spannende en leuke missie uitvoeren. Je krijgt een opdracht die je vervolgens samen met je team in de praktijk gaat brengen. Let op! De missie zijn uitdagend en gaan niet zonder horten of stoten. Het is belangrijk om goed met elkaar samen te werken en communiceren. De missie zitten zo in elkaar dat het jou enthousiast maakt om de winnaar in jou naar boven te halen.

Missies

Tijdens de missies krijg je beperkte middelen als touwen zandzakken, balken en boomstammen om een opdracht uit te voeren. Hiermee is het echter niet voorbij. Hiernaast zul je allerlei verschillende obstakels moeten overwinnen om de eindstreep te halen. Je zal merken dat er veel dingen voor verbetering vatbaar zijn. Daarom ga je achteraf de missies evalueren en kijken hoe je dingen als team beter kunt oplossen.

Voor iedereen

Militaire training  is geschikt voor iedereen in iedere fysieke conditie. Het belangrijkste is dat uw teamspirit, creativiteit en professionaliteit naar voren komen. Dat maakt de militaire training tot een waar avontuur. Daarom is het ook geschikt voor iedereen, voor een vrijgezellenfeest ook superleuk om de vrijgezel voor te bereiden op het huwelijksleven ;-)

Heb je al helemaal zin gekregen? Vul dan het onderstaande formulier in als je deze training wil doen.

Wil je je eigen arrangement samenstellen? Dat kan ook!

 

Wil je iets leuks organiseren?

Stel hier je eigen arrangement samen!

           
 

Bel voor meer informatie: 0591-314654

Tarieven:

Militaire training        
Tijdsduur circa 1,5 uur
(met uitloop tot 2 uur)
Tarief € 15,- per persoon
Bijzonderheden * Min. 10 personen
  * Inclusief instructie en begeleiding

 

Contact:

Verl. van Echtenskanaal NZ 2
7894 EA Zwartemeer
Drenthe

 

info sportlandgoed nl
Tel   0591-314654
Fax  0591-317484

 

 

 

 

 

Sportlandgoed
Sportlandgoed, personeelsfeesten, vrijgezellenfeesten, teambuilding
Actie Sportlandgoed, Paintball en nog veel meer
Indoor Sportlandgoed
Arrangementen Sportlandgoed
Horeca Sportlandgoed
Overnachten? Kom eens bij Sportlandgoed langs
facebook sportlandgoed
linkedin Sportlandgoed
twitter Sportlandgoed
youtube sportlandgoed
Militaire training bij Sportlandgoed
Militaire training bij Sportlandgoed
Militaire training bij Sportlandgoed
googleplus
Instagram sportlandgoed